000-X-factor2014Манекен и талант от Търговище приковаха вниманието

С контузия започна третия сезон на музикалната надпревара X Factor. Достолепната участничка Ваня толкова се бе развълнувала от участието си, че падна от сцената и нарани ръката си. Тя обаче се изправи с помощта на част от журито и продължи изявата си с усмивка. Въпреки, че пеенето й по никакъв начин не впечатли, Заки, Саня, Мария Илиева и Любо й казаха „Да“. С аргументите, че има силен дух.

Ясно е, че тя няма да продължи към финала, където уверено се е устремила Невена Пейкова от Търговище. 19-годишната блондинка направи най-силно впечатление на сцената с изпълнение на Бионсе. Още в средата на парчето цялата публика бе на крака, а малко по-късно това направи и журито. Което притесни талантливата изпълнителка и дори не успя да завърши песента. Суперлативите обаче заваляха, Саня директно я поиска в отбора си. Заки пък я определи като най-добрия участник до момента и я определи като един от фаворитите за победа. Невена впечатли освен с глас и с присъствие.

На сцената се изяви и манекенът Виктор Самсонов, който от 7-годишен е напуснал страната и е търсил със семейството си късмета в чужбина. Той призна, че се е завърнал в родината единствено, за да участва в X Factor, а ако не успее да се докаже – ще отиде в Банкок, където се е установил последно.

Красавецът ускори пулса на дамите в журито, а на моменти преигра с флиртовете към Мария и Саня. Последната дори получи целувка докато се правеше на сърдита, че младокът е обърнал повече внимание на колежката й. Все пак и четиримата съдии бяха единодушни, че изпълнението му заслужава четири пъти „Да“ и участие в следващия етап на състезанието.

10 сеп 2014, Александър Попов
снимка: НОВА тв