000-4aprazovНе е циганско, … скандинавско, дори не е българско кърменето

Този път инциативата  е на г-н Виктор Николаев. Той е по-активната страна в диалога с двете събеседнички в студиото на Нова тв на тема „кърмачка съди мол”. Върви разговора и двете страни са добре въоръжени и аргументите им забиват поредния пирон (още десетина парчета и ще стане едно кило джелязо – цели 36 стотинки!). Покрай кърмачките, около общественото място, връз гърдите, от ония дето правят мъжките очи на тиганички, по-дискретно, малко по-открито – все пак трябва да се открои гражданската позиция, с повече такт, но и доза здравословен еротизъм, с активното участие на потребителите в сайта – ах, най-после един нормален потребител: ”кърменето е циганско”! Изстрелва го Николаев веднага, ефирът е жаден за цигании.
После Николаев поглежда почти възторгнато кака Ани (така си е по рождени документи, но и  по тематичен стаж), и все така активно повежда събеседничките си към победния триумф – съд за дискриминация по пол! За втори път, разбира се по инерция, цитира ползвател на фейса „някои казват, че това(кърменето) е циганско”? Просто така, за цвят, за особено жизнеутвърждаващо настроение, за енергиен заряд, за тонус, за мехлем на душата, а може и кака Ани да го похвали!
Не, това не е циганско, скандинавско е, ще го поправи правозащитничката, с някаква правна свенливост?! Тая пък не е съгласна. Че то кво става, накъде тръгва работата, отпадна му толкова тежка, съкрушителна идея, която можеше да оформи привллекателно, почти като скандинавски цици, направо да извая финала на сутрешния разговор. Е, ще минем някак си без циганите, не било писано. Притихва Николаев, стиска устни, стиска устни, захапва ги и  чува как се ускорява пулсът му – пак,пак, стиска устни, алеле алеле…Почти по Галена.

Васил Чапразов

АДД,  24 Март