000-prebiti-balgarka-ganaetsБългарка и гаджето й от Гана били жестоко пребити в квартал „Борово“

Българка и приятелят ѝ от Гана се оплакаха от жесток побой в София. Нападението е станало в квартал „Борово“ в петък следобед, съобщава Нова телевизия. Двамата са пребити пред очите на 9-годишната дъщеря на българката. „Тръгнахме с дъщеря ми да празнува Хелоуин. Пред един магазин стояха три момчета, видимо пияни. Едното започна да обижда приятеля ми. Каза: „Маймуно грозна, какво правиш в моята държава“, разказва потърпевшата жена.
Момчетата продължили да сипят обиди, както срещу чужденеца, така и срещу българката, кълнели и ги замеряли с храни и напитки. Жената им направила забележка, но в този момент те скочили и започнали да я бият. Приятелят ѝ се опитал да я спаси, но те нападнали и него. Свидетели на побоя са се обадили в полицията. Органите на реда реагирали след близо час.
„В 17:55 часа получихме сигнал за побой на пазара в квартал „Борово“. Колегите бяха на сигнал за хвърлени бомби в едно училище. На следващия ден е зопочнато досъдебно производство“, заяви Иван Пепелджийски, началник на 6-то РУП-СДВР. По думите му извършителите на побоя са задържани. Става въпрос за момчета на около 25-30 години. Единият е с криминални регистрации.

03.11.2014  Vsekiden.com