Не иска да се съблича гола за Playboy

margot-robbyТя е сред най-горещите жени на Холивуд и нищо чудно, че медийният магнат Хю Хефнър иска да я види на корицата на списанието си Playboy. 23-годишната Марго Роби обаче категорично отказа да се появи гола в медията.
„Семейството ми преживя достатъчно“, каза дамата, станала звезда покрай участието си в блокбъстъра с Леонардо ди Каприо „Вълкът от Уолстрийт“. Точно там австралийката се снима в някои голи сцени, които са грабнали вниманието на Хю, и той неотдавна сподели интереса си към актрисата, която би била перфектна за поредния брой на мъжкото му издание.
Въпреки че му отказа, Марго заяви, че не съжалява за своето разголване в лентата на Скорсезе. „Когато стана на 50, ще мога да погледна назад и да възкликна: „Вижте колко добре е изглеждала мама“, сподели актрисата пред Sydney’s Daily Telegraph.
Роби призна, че е изглеждала толкова добре на екран благодарение на грижите на гримьори и стилисти. „Имаше цял екип, който се погрижи да изглеждам така. Не всичко е моя заслуга. И изядох един ябълков пай предната вечер, така че не ме питайте за съвети за диета. Просто трябва да има екип, който да ви маже с олио и да ви гримира и вие ще изглеждате фантастично“, каза дамата.

5 февруари 2014, Мария Дуковска