photo_verybig_1498435VIP Brother стартира ударно с 13 от най-известните лица в българския шоу бизнес.
Те са красиви, известни и… 100% напудрени. Атакуват най-известната Къща в България, за да изживеят голямото приключение, наречено VIP Brother.

Ето кои са те:

Преслава – певица

Здравейте, аз съм Преслава. Гордея се с това, което съм постигнала – от едно малко момиче от Добрич достигнах до тук. Сега с времето си мисля, че за да останеш във времето, се изисква и характер.

Станимир Гъмов – актьор

Здравейте, аз съм Станимир Гъмов, по-известен като Станимир Гъмов, с тире. Ние дърпаме конците на тази държава! В кукления театър! Запомнете това!

Деян Топалски – ММА състезател

Аз съм Деян Топалски и съм ММА боец.

Занимавам се с ММА от 5 години. Преди това съм бил активен състезател по кикбокс, 7 пъти съм републикански шампион. В ММА статистиката ми е: 13 победи и 3 загуби. Имам повече победи, отколкото загуби, за щастие.

Кичка Бодурова – певица

Здравейте, аз съм Кичка Бодурова!

Аз съм един щастлив човек, тръгнал от най-бедния квартал на Бургас и стигнал до Лас Вегас. Чувствам се благословена, защото имам зад гърба си 23 албума, като един от тях направи 450 000 тираж – с това се гордея много.

Моника Валериева – модел

Аз съм Моника Валериева. Работя като модел. През 2011-та спечелих трето място на конкурса „Плеймейт“, тази година спечелих титлата „Секссимвол на България“.

Светлана Василева – модел

Аз съм Светлана Василева и съм фотомодел. Всичко започна през 2009-та година, благодарение на конкурса „Мис Плеймейт“. Явих се на кастинг, одобриха ме веднага, оттам ми се вдигна малко повече самочувствието. И след като спечелих „Мис Плейбой“ – и то бях единствената „Мис Плейбой“ – тогава ми се вдигна самочувствието още повече.

Иво Танев – ТВ водещ, продуцент

Здравейте, аз съм Иво Танев. От София съм, на 49 години.

Доста отдавна се занимавам с музика, с телевизия. По времето на „Треска за злато“ раздадохме над 20 милиона лева и хората като че ли ме отъждествяват и до ден днешен с техния късмет.

Люси Иларионов – режисьор

Здравейте, аз съм Люси Иларионов – режисьор, актьор, продуцент. На 41 години съм, 75 кг, просто в момента камерата ме прави леко по-пълничък.

Луна – певица

Здравейте, мили хора! Аз съм Луна. Една луна на небето и една – на земята. Какво по-хубаво от това?

Кариерата, която направих, смятам, че малко хора я имат. Сама написах песните, с които докоснах сърцата на хората. Те пожелаха песни като „Тук-там“; те пожелаха песни като „Шапка на тояга“.

Ернестина Шинова – актриса

Аз съм Ернестина Шинова и съм актриса. На 52 години съм, но предпочитам да не си го спомням. Много съм щастлива с тази професия и не мога да си обясня защо разни хора ми плащат, за да правя това, което много харесвам.

Здравко и Катя от Ритон

Катя: Здравейте, аз съм Катя от дует „Ритон“!

Здравко: Аз съм Здравко на Катя, от същия дует. Ние сме просто дует „Ритон“.

Джорджано – певец/вайръл звезда

Здравейте, казвам се Мирослав Стоянов, мега известен като Джорджано. Имам уникално влияние в българското интернет пространство. Всичките ми песни имат над 5 милиона гледания.

В края на лайфа зрителите на Нова видяха запис от Big Brother, в който Пламен Богданов призна, че от месец и половина има връзка с фолк сензацията Преслава. Утре вечер той ще прекрачи прага на най-известната Къща в България. Преди това обаче още трима ще се присъединят към останалите звездни Съквартиранти. Не пропускайте живото предаване на VIP Brother от 20.00 часа по Нова, за да научите техните имена, както и за да видите реакцията на Преслава от изненадващото посещение.

DarikNews.bg