00 bizЗадържания Хорен Казараян е генерален директор на компанията „Мобилифт Русланд“

51-годишен бизнесмен е задържан в Москва по подозрение, че е извършил жестоко убийство – на съпругата и 7-годишната си дъщеричка. Според предварителното разследване причина за афекта на мъжа е семеен скандал. Според източник на Lifenews.ru Хорен Казараян излязъл вечерта на 13 февруари да играе карти. Когато се върнал късно през нощта, домът му бил заключен и въпреки многобройните позвънявания, никой не му отворил. Предполага се, че мъжът се ядосал и останал да преспи в колата си, паркирана в подземния гараж на луксозния дом.
На сутринта бизнесменът влязъл в къщата си през лятната веранда и извършил жестокото убийство. По предварителни данни първа жертва станала съпругата на бизнесмена – Виктория Карагулян. Жената била тежко ранена и със сетни сили успяла да се добере до банята на втория етаж. После убиецът заклал собственото си дете.
Първоначалната версия, която той лансирал, била, че съпругата му е убила детето, след което е посегнала сама на живота си. Сигнал за инцидента бил подаден от близки на Виктория, които били притеснени, че жената не отговаря на упоритите им позвънявания на мобилния й телефон. Пристигналите по сигнал полицаи разбили вратата на къщата и открили окървавените тела на момиченцето и майка му.

16.02.2015  Vsekiden.com