000-albena-kaloianДарин Ангелов зае третото място в танцовата надпревара
След напрегната надпревара снощи Михаела Филева и Албена Денкова ще спорят за титлата Кралица на Dancing Stars. Те ще се изправят една срещу друга в големия финал на бляскавото шоу, след като Дарин Ангелов отпадна на крачка от финала.
Журито беше във възторг от всички участници миналата вечер и техните оценки – максималните 40, отидоха за абсолютно всички танци.
След напрегната надпревара снощи бронзът отиде при Дарин и Ани, за които третото място е тяхната достойна победа. „Научих тялото си да се движи в ритъм, благодаря на целия екип на Dancing Stars”. С тези думи Дарин определи своето участие в най-бляскавото танцувално шоу в българския ефир.
Въпреки трудностите той достигна до финала, благодарение на много труд и упоритост. Миналата вечер първият танц на Дарин и Ани ги върна към самото начало, а именно куикстеп. „Абсолютно състезателен танц, не се уморих да повтарям колко си талантлив”, не сдържа похвалите си Илиана. Второто им изпълнение отново им донесе максималните 40 точки, а вечният хит на краля на попа Майкъл Джексън „Smooth Criminal“ ги доближи още до титлата Крал и Кралица на Dancing Stars 2014. “Доказа, че си единственият актьор в България, който танцува по-добре от мен”, коментира Христо Мутафчиев.
Aлбена посвети своя първи танц – тангото, на своята майка. „Не може класирането да е твоята мотивация. Мотивацията е любов”, така Албена коментира движещата сила в нея, която я заведе до заветния финал в Dancing Stars.
Най-красноречиво журито определи неповторимия й талант и държание, достойни за подражание. „Гордея се, че съм българин, благодаря ти”, възкликна Христо и допълни, че Албена ни учи как да бъдем личности, пишейки история всеки един миг.
Тя от своя страна сподели, че за нея е чест да е на сцената на Dancing Stars 2014 и ако е мотивирала поне един човек да се занимава с танци, то това е нейната победа. Вторият й танц в мега фрийстайла, за който й съдействаха и солистите на Националната опера и балет и балет „Арабеск”, изправи публиката и журито на крака и те го определиха като най-добрия танц за целия сезон. Защитници на Албена Денкова в залата снощи бяха олимпийската шампионка по плуване Таня Богомилова и шампионката в живота Нана.
Контемпорарито на Михаела и Светльо отново доказа, че младата изпълнителка заслужава титлата „Мис чаровност” на Dancing Stars 2014. Емоцията, която тя предаде чрез танца си, дори напълни очите на Христо Мутафчиев със сълзи. „Бандитската” хореография в танца с четирима професионалисти затвърди 40-те точки. Светльо и Михаела съчетаха цели 6 стила и се справиха безупречно.
Двете финалистки – Албена Денкова и Михаела Филева, ще се борят за титлата Кралица на Dancing Stars 2014 в четвъртък, 5 юни, от 20.00 часа по Нова.

4 юни 2014 , Олга Каферинова