Genka-ShikerovaЖурналистката Генка Шикерова се разплака тази сутрин в сутрешния блок на Би Ти Ви, след като за втори път колата й бе запалена и изгоря напълно. Водещата се развълнува особено много след коментар на нейна колежка за това как е възможно и кои са тези мъже, които си позволяват да тормозят жена, бременна в шестия месец.

Генка не можа да издържи и сълзите й рукнаха на живо в ефира. Колегата й Косьо Караджов едва я успокои. Всички сме с теб, каза й той, преди да закрие сутрешния блок.

Журналистката призна, че се чувства зле. „Когато погледнах през прозореца автомобилът беше обхванат целият от пламъци“, разказа разстроената Шикерова, за която подобно вълнение наистина може да се окаже опасно. Очевидно този път беше полята много добре и гореше цялата, разказа още за нощната драма тв водещата.

Генка призна, че вероятно става дума за умишлени действия. Това е втори палеж на автомобил на Шикерова, като този път изгоря служебната, а през септември миналата година – личната й кола.

За опожарения автомобил разбрали съседите на Генка в столичния кв. „Гео Милев“. Те чули мощен трясък, после видели и пламъците и веднага се обадили на пожарната. Огнеборци светкавично пристигнали и заедно със съседите, започнали да гасят пламъците. Въпреки усилията, автомобилът бил изпепелен.

От СДВР предполагат, че нападението е свързано с някакъв конфликт около работата на Шикерова.

2 април, всеки ден