000-519x345

Вярна на нрава си продуцентката и този път не удържа на думата си
Жана Бергендорф все още чакала наградата си като победител от музикалната надпревара. Всеки път, когато питала кога най-сетне ще получи и своята авторска изява, Саня само вдигала рамене и казвала: Всичко с времето си“. А накрая дори спряла да й вдига телефона. След като червенокоската зверски се изнервила от това разкатаване и дори заплашила, че ще разтрогне договора си с тях, от „Вирджиния“ я изпратили на безплатна екскурзия в Лондон, където да се запознае с различни музикални продуценти и така да й затворят устата.
„На Саня и дай само Наско, нищо друго не я интересува. Жана я държи при себе си, за да не може да отиде при друга компания и да й стане конкуренция, а в същото време я бави и разкатава. Сега всички са съсредоточили усилията си върху създаване на нов хит на Атанас Колев“, разказват хора от кухнята. Младият рапър е обгрижван като принц. Уреден му е специален апартамент в София и личен шофьор за репетиции и участия. За Жана обаче не били предвидени никакви удобства.

000-1519x864В момента изпълнителката си изкарва прехраната с изяви по барове и нощни клубове, като заради това почти напълно е загърбила грижите за сина си. Бергендорф, която е пяла пред датската кралица, сега едва свързва двата края. Това не е първият скандал, свързан с Армутлиева. Невена Цонева след дълги мъки и повече от 4 години ходене по съдилища най-накрая осъди компанията, заради това, че не изпълниха условията от договора./Lifestyle.bg

От Lifestyle.bg, 07.03.2014