000-alex-bogdanskaБившата мис се снима в „Непобедимите“ 3

Наша красавица взе ума на Мел Гибсън по време на снимки у нас. Александра Богданска, която е бившата Мис Национален отбор по баскетбол, участва в хитовия филм „Непобедимите“ 3, чиято премиера беше в началото на месеца. Благоевградчанката партнира на Мел Гибсън в началните сцени. Лентата се снима в България преди година и е режисирана от Патрик Хюз по сценарии на Силвестър Сталоун.
„Явих се като статист, но режисьорът ме забеляза как стоя на снимачната площадка и ме извика. Въобще не очаквах, че така ще протече денят ми и че точно този ден ще преобърне живота ми в такава насока. Мел Гибсън е изключително земен и възпитан. Държи се на ниво и много по-човешки в сравнение с други наши „звезди“, сподели Богданска, цитирана от „Топ преса“.
В „Непобедимите“ 3 участват световноизвестни звезди на киното като Харисън Форд, Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер и Джейсън Стейтъм.
Тя разказа, че Гибсън й е направил комплимент. „Той ме попита защо съм толкова висока и се засмя. В сцената трябваше да вървя до него. После ми каза, че съм много хубава“, каза Богданска, която преди време се снима и в клипа на песента „Мистър Команданте“, дело на Лео, Део, Рафи и Играта. Във видеото Сани участва с другите две бивши миски – Виктория Колева (волейбол) и Тереза Райкова (футбол).

22.08.2014  Vsekiden.com