000-venziХубавата Елена подпали сцената със страхотен танц
Любимците на публиката и доскоро двойката с най-голям зрителски вот – Вензи и Ралица, напуснаха завинаги Dancing Stars 2014 след оспорвани елиминации.
Не две, а три двойки се изправиха в безмилостна танцувална битка. Вензи и Ралица, Антон и Дорина и Елена и Деан, танцуваха сякаш за последно. За съжаление, за Вензи, това наистина се оказа факт.
Най-лъчезарната усмивка заложи на съвсем нова чарлстон хореография. Вензи и Ралица се появиха с боксови ръкавици на дансинга и буквално нокаутираха с изпълнението си.
„Не изпускам нито един епизод от това шоу и съм тук, за да подкрепя Вензи!“, заяви Драго Симеонов, който разпалено апелираше за Вензи и Ралица.
Холивудската звезда Антон Касабов заложи на сигурното и представи любимия си джайв. Танцът може и да не бе нов, но на сцената излезе един съвсем нов Антон – артистичен, усмихнат, освободен.
На въпроса какво от България му липсва в Америка, Антон отвърна: „Липсва ми приятелството, баницата, бозата. Откакто съм си в България всеки ден ям баница с боза“, усмихна се трикратният световен шампион.
Голямата изненада на дансинга безспорно бе хубавата Елена. Красавицата бе пратена на дъното на класацията с невижданата до момента оценка от 1, с която Алфредо я наказа в миналия епизод.
Тази вечер, уж неуверената и скромна Елена, направо помете всичко по пътя си. Тя и партньорът й бяха заложили на нова хореография и подпалиха сцената с шоу денса си с хип хоп елементи.
За първи път, член на журито става от катедрата, за да поздрави участник. „Онемях!“, успя само да каже Галена Великова, след като стана и отиде да прегърне Елена и Деан.“Много бесен танц!“, възхити се и Христо Мутафчиев.
За да бъдат до нея, в публиката бяха Елен Колева и Илиан – приятелят на Елена, който се показва в публичното пространство за първи път. Дори и критичният Алфредо Торес прегърна развълнуваната Елена.
Зрителите имаха удоволствието и да се насладят отново на Михаела и Светльо, които по традиция представиха за втори път хореографията си, която във вторник грабна титлата „Танц на седмицата“
18 апр 2014,  Петя Шекерлетова