00   kaliЛюси също се държи готино, сподели певицата

Кали, която участва в миналогодишния сезон на ВИП Брадър, сподели какво мисли за Съквартирантите във ВИП Къщата и за странното поведение на Луна – една от звездите в настоящия сезон на риалитито.

„Те хората си мислят, че има някаква мисия, но искам да кажа, че тя си е такава открай време. Даже с нея сме имали съвместно участие в сутрешен блок при бившите на Иван и Андрей и нали съм известна с откровеността си, казах си мнението за нея и творчеството й, а тя си тръгна от ефир. Но хората вътре реагират много „випаджийски“, добри звезди са избрали. Няма злобари, няма агресия. Забавляват се на неин гръб, ама защо пък не?! Затворени са вътре и ако има един субект, който провокира в теб положителна емоция да се посмееш – защо да не го направиш?! Само една буквичка да сменят в името на Луна, и даваш точния псевдоним.

Всичките останали са много готини, харесват ми наистина. Ернестина Шинова ми е фаворит. Имала съм възможност да контактувам с нея извън обективи и обществени мероприятия, и трябва да ти кажа, че е изключително широк и слънчев човек. Иво Танев е също голяма душа. Естествено, че съм и за Преслава – тя е моя колежка, на която аз се възхищавам на таланта и визията. Колкото и да се опитват да я изкарат грозна – не могат, хубава си е. Много ми е хубава и се държи симпатично, непреиграва, естествена е, готин човек.

Люси също се държи готино. Този ММА боецът ми направи хубаво впечатление, защото има много мъжкарско поведение и няма никакви лигавщини. Светлана Василева ми е добра позната и макар в общественото пространство да се тиражира като жена с недобро име – лека жена, аз я познавам и съм приятно впечатлена от това момиче. Не е лоша, а това какво работи и кой й е дал парите да си купи това или онова, не ни е работа на нас. Моника Валериева не я познавам, знам за нея от медийното пространство.

Но като знам, че голяма част от нещата не са верни… Макар че моята майка казва: „Ааа, истина си е, жълтите вестници си излизат баш както си требва“ (смее се). Но Моника не е активен участник, не е ярък образ. Джорджано е създаден да забавлява хората. Той е като вестник „Стършел“ и всичките карикатури вътре. Но Луна си го приобщи към нея и не можеш да го видим в целия му блясък.

Но тя е в по-висша степен от него с бръмбари в главата (смее се). Продуцентите направиха добър подбор тази година, но ми е тъжно, че провокациите вървят отново към посока интрига и гнус. И в нашия сезон имаше неизлъчени моменти, в които България щеше да се пука от смях. Изненадана съм, че продуцентите не акцентират върху комичното, а само върху битови скандали за цигари, храна и алкохол, които траят около 5-7 мин. Акцентират върху пръдльото Богданов – спал ли е с тази или онази певица. Както и на изтрещялата Луна. Ми навън ходят луди хора с оръжие, готови да убиват!… Дайте да се акцентира на хумора, както се забавлявам и с „X Factor“ – казва Кали в интервю за „Шоу“.
05.10.2015, lifestyle.bg