d5bbfa384f4df5525472468b1c08f994Ромката от „Биг Брадър“ показа годеника си, с когото ще живеят в Англия
Ромската перла от „Биг Брадър“ Ирена Петрова и приятелят й – англичанинът Бен обявиха, че ще се оженят в най-скоро време. Това се случи в ефира на „На кафе“, където сгодената двойка официално се показа пред зрителите. Влюбените споделиха, че планират сватбената церемония да се състои на селото на риалити героинята. Според думите на годеника й родното място на приятелката му е много красиво и затова там ще е тяхното официално встъпване в брак.

„Няма да е пищна сватбата, както е по ромските обичаи. Ще бъде само един ден и ще е семпла, съвсем нормална“, заяви 30-годишната Ирена. Тя разкри и бъдещите си планове в професионалното си развитие. „Ще работя във фирмата на Бен, като ще приемам поръчки. Бизнесът му е свързан с рециклиране на отпадъци. В момента карам нови шофьорски курсове, тъй като английските закони са по-различни“, обясни чаровницата.

Родената в Луковит брадърка напусна риалити шоуто на Нико Тупарев, заради агресивен сблъсък между нея и съквартирантката Силвия Юрукова. Еротичният модел предизвика ромката с обиди на етническа основа и в изблик на пиянството си я заплаши с това, че ще запали детето й. Продцентите на продукцията решиха да накажат обаче не само расистката Силвия, но и Ирена, която не беше особено виновна за скандала по между им.

Приятелят на Ирена – Бен заяви, че е горд с половинката си, която според думите му се е представила добре. „Щастлив съм, че прочетох толкова много положителни отзиви за нея в интернет. Мисля си, че хората я харесваха. Тя се държа добре и в моментите, когато бе подложена на серия от провокации. Наложи й се да се справи с много трудности и тя се справи добре“, каза англичанинът. Той заяви също, че не се притеснява от миналото на избраницата си. „Защото всеки има някакви неща. Уважавам причините, поради които Ирена е работила в бар за стриптийз. Прочетох някой от гадните неща, които се писаха за нея, но не им вярвам. Четох, че сме се виждали преди време във Варна. Аз посетих Варна за първи път преди три седмица! Четох, че съм напуснал жена си зарад нея. И това не е вярно. Аз съм фен на Ливърпул и дойдох в София, за да гледам мача с Лудогорец и стана така, че се влюбих“, разказа още Бен.
Vsekiden.com