372cae4ca1c185ae93dd2547ebb46b7655-годишният мъж рани 11-годишното момче в гърба с пистолет самоделка

Изверг стреля по дете в Лом заради съмнения, че хлапето е счупило прозорци на дома му. 55-годишният Б.И. вече е задържан за 24 часа. Мъжът гръмнал 11-годишното момче в гърба с пистолет самоделка. Инцидентът е станал преди два дни.
Според хората в Лом стрелецът е дръпнал спусъка към малчугана, защото му писнало да му чупят прозорците с камъни. Случаят с детето изненадал първо лекарите в местния Спешен център, които на 18 февруари приели момче с оплаквания от болка в задната част на тялото.
Детето било прегледано от хирург, който открил рана в горната част на гърба му. Рентгеновата снимка показала, че вдясно от гръбначния стълб е заседнал чужд твърд предмет – куршум.
Момчето е транспортирано в болницата на Монтана за оперативно лечение, а по случая е започнало досъдебно произвоство за нанасяне на средна телесна повреда.
Ченгетата в Лом заловили стрелеца, който се оказал без криминални прояви и без присъди.
В дома му бил намерен и иззет самоделно направен пистолет 22 калибър, тризаряден, без сериен номер, с който е произведен изстрела. Иззети са още две празни гилзи и боеприпаси

20.02.2014 vsekiden.com