000-maria-kalenderskaМария Календерска е под номер 2 в листите на ББЦ в Благоевград и София

Жената до Николай Бареков – Мария Календерска, е кандидат за депутат от неговата партия „България без цензура“, стана ясно днес при представянето на листите на формацията за вота на 5 октомври.
Бившата шефка в ТВ7 по времето, когато Бареков бе изпълнителен директор на медията, е поставена под номер 2 в листите на ББЦ в Благоевград и 24 МИР София. И на двете места водач е Светлин Танчев.
Наскоро Календерска роди син на Николай Бареков, като детето бе кръстено Александър. От доскорошната си съпруга Евгения политикът също има син – Николай, който е на 8 години.
„Аз съм от Благоевград. Всички, които ме познават знаят, че съм отборен играч. Има политици с минало и политици с бъдеще, аз съм от вторите. Битката не ме плаши. Политиците от миналото ни принудиха да се насочим към политиката, за да поемем отговорност и да работим за премахването на лошите практики, вместо към бизнеса, който е по-доходоносен и градивен“, така Календерска коментира пред ПИК новото си амплоа.
30-годишната Мария е завършила връзки с обществеността. Тя стана популярна през 2009 година, когато участва в четвъртия сезон на „Сървайвър“, който се снима във Филипините. Отскоро жената на Бареков е председател на Контролния съвет на „България без цензура“.
В Благоевград Мария Календерска влиза в пряк сблъсък с водача на ГЕРБ в района Цветан Цветанов, на Реформаторския блок – ген. Атанас Атанасов, на БСП – Кристиан Вигенин и на ДПС – Алиосман Имамов.
В 24 МИР-София дуото Танчев-Календерска се изправя срещу водачите Стефан Данаилов (БСП), Румяна Бъчварова (ГЕРБ), ген. Симеон Симеонов (ДПС) и Петър Москов (Реформаторски блок).

02.09.2014 , Vsekiden.com