00 deoМулатката Мариана най-накрая бременна

Шоуменът Део и половинката му Мариана Станчева очакват първото си дете, сензационно научи „Всеки ден“. Блондинът, който в последните месеци наду главите на всички в интервютата си, че няма търпение да си има свой наследник, най-после ще сбъдне голямата си мечта. Той и мулатката Мариана се очаква да се сдобият с детенце през лятото на тази година. Двойката е заедно от септември 2013 г.
39-годишният тв водещ не искал да остане по-назад от бившата си половинка Лора Караджова, която роди през октомври, и забремени 17 години по-младото си и екзотично гадже, коментират от обкръжението на Део. Според по-близките му приятели обаче семейното щастие на Караджова отдавна не тровело съня на Део, той я бил преодолял, а сега обичал истински Мариана.
„Много съм щастлив, това беше мечтата ми и най-сетне и аз ще си имам бебе, всички мои връстници отгледаха по две-три деца. Не искам да питат детето ми това дядо ти ли е, когато го взимам от детската градина“, споделил радостта си тв водещият пред свои приятели.
Той си поставил за цел да държи бебе в ръцете си, преди да навърши 40 години, на колкото ще стане през октомври.

16.02.2015  Vsekiden.com